Compatibiliteit met andere Kaspersky-programma's

Kaspersky VPN is niet in alle regio's verkrijgbaar.

Kaspersky Small Office Security is compatibel met de volgende Kaspersky-programma's:

Kaspersky Small Office Security op een bestandsserver is compatibel met Kaspersky Security voor Microsoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 6 of hoger (inclusief hotfix 1) en Kaspersky Security voor Microsoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 6. Voor de juiste werking van Kaspersky Small Office Security File Server met die programma's:

Naar boven